055-3232195 j.decroon@planet.nl

Allround collega Kwekerij De Croon

Solliciteer direct

Teamplayer gezocht die weet van aanpakken! Ben jij net klaar met je opleiding of heb je even een tussen(half)jaar? Aan het sparen voor een nieuwe laptop of misschien wel een wereldreis? Je trekt toch nét iets makkelijker met een backpack door Thailand met wat extra geld op de bank. Dit is je kans om wat extra euro’s binnen te halen, want wij zoeken nieuwe allround collega’s!

 

Wat je gaat doen

Als we zeggen ‘allround’, dan bedoelen we ook allround. Dat betekent dat je planten stekt en oppot en onkruid wiedt. Maar ook lever je bestellingen af en voer je schoonmaakwerkzaamheden uit. Je doet dus écht van alles, dus geen enkele dag is hetzelfde.

Gevarieerd werk

Goede arbeidsvoorwaarden

Gezellig team

Wat we van jou vragen

Geen probleem als je (nog) niet weet wat Sempervivums en Selaginella’s zijn. Als je bereid bent om je handen uit de mouwen te steken en niet bang bent om vies te worden, komt het met die plantenkennis helemaal goed. Het is fysiek werk, dus het is belangrijk dat je lichamelijk goed in conditie bent. Scheelt je wel mooi een sportschoolabonnement én komt meteen goed van pas tijdens het reizen met die backpack.

Over De Croon Plants

De Croon Plants is een kwekerij gevestigd in Apeldoorn waar jaarlijks grote aantallen planten met aandacht worden gekweekt. De afgelopen jaren zijn wij sterk gespecialiseerd is in de Sempervivums en de Selaginella’s. De Croon Plants richt zich voornamelijk op de nationale en internationale tuincentra en groothandel klanten. Flexibiliteit, leverbetrouwbaarheid, maatwerk, kwaliteit en een snelle levertijd zijn speerpunten voor De Croon Plants. Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij jou een fijne werkplek binnen een gezellig team.

 

Klinkt goed?

Heb jij interesse in planten en lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan je cv en motivatie naar j.decroon@planet.nl of vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Logo Kwekerij de Croon

Klaverweg 29

7325 WJ Apeldoorn

Telefoon: (055) 323 21 95

E-mail: j.decroon@planet.nl

Links

Links